top of page

Тиждень фізичної культури та спорту

Традиційно вересень місяць розпочинається з тижня фізичної культури та спорту. В цьому році заплановано декілька цікавих заходів, які мотивують молодь вести активний спосіб життя та займатися спортом.

По-перше, була проведена загальна ранкова зарядка перед центральним входом до навчального закладу, декілька нескладних вправ під музику – і весь залишок дня проходить на позитивних нотах. Готували зарядку – Кіт Ольга, Мамрук Каріна та Зінчук Яна.

По-друге, в минулому році була започаткована традиція проведення міні марафонів, до котрих залучалися учні і працівників всіх закладів освіти Софіївки. Цього разу марафон був приурочений до Дня фізичної культури та спорту, в котрому прийняло участь близько 300 чоловік.

По завершенню забігу, були відзначені самі спритні, самі юні і самі найстарші учасники. Дуже приємно, що Запорожець Владислав, учень групи Ф-18-9, та Черевко Павло, учень групи ТВ-26-11 зайняли, відповідно перше та третє місце у забігу.

По-третє, серед учнів був проведений турнір з настільного тенісу, в якому найкращими виявились Запорожець Владислав, Комісаренко Олександр та Василенко Аня.

На фото Запорожець Владислав з керівником Фізичного Виховання Хоптинськив В.П.

Старт

До початку марафону

Збір учасників


Найпопулярніші новини
Останні новини
Архів новин
Теги
Тегов пока нет.
Підписуйтесь
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Чат:
Корисні посилання:
bottom of page