top of page

День сільського господарства.

З покоління в покоління, зростаючи на українській землі, передаються хліборобські традиції, любов до своєї матері-годувальниці. І оскільки наш навчальний заклад готує саме професії с/г напрямку, то День працівника сільського господарства вважаємо своїм професійним святом. Тож яким був цей день у 2017 році… Це був гарний день, вірніше два дні, учні приймали участь в заходах, що були організовані в ліцеї та в районі.

16 листопада розпочалося з виставки вітальних стінівок та творчих виробів – експозицій з с/г продукції. Потім дівчата, що освоюють професію кухара, порадували ярмарком, на якому представили свої кулінарні вироби. День завершився святковим концертом, котрий пройшов на одному подиху, та залишив після себе багато позитивних вражень, адже яке ж село без гумору. Тільки гумор та пісні допомагали селянам в їх важкій праці, то ж такі риси як співучість та жартівливість в нас закладені, напевно, вже генетично.

Другого дня 17 листопада на базі районного будинку культури пройшов урочистий концерт, де були відмічені грамотами найкращі працівники підприємств с/г напрямку, в тому числі і наш викладач таких спецдисциплін, як «Трактори», «Сільськогосподарські машини», Корж Володимир Вікторович. Як майбутній професіонал, отримав грамоту і наш учень Давтян Артур, що презентував свій проект вертикальної ферми у вигляді виставкового експонату. Керівником його проекту являється майстер виробничого навчання та викладач спецдисциплін Боріченко Людмила Павліна, котра працює в нашому закладі зовсім нещодавно, але зарекомендувала себе як дуже ініціативна та ідейна людина.

В холі РБК учні та майстри в/н пригощали гостей концерту солодощами, випічкою, короваєм, чаєм, кавою, і серед цієї всієї краси привертав до себе увагу торт-красень у вигляді трактору.

Тож хвала працьовитим рукам, що з року в рік годують країну.


Найпопулярніші новини
Останні новини
Архів новин
Теги
Тегов пока нет.
Підписуйтесь
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Чат:
Корисні посилання:
bottom of page